Psykoterapi i København

Leder du efter psykoterapi København, findes det lige her psykoterapi København – The Praxis. Er dit liv gået i kludder kan god psykoterapi København eller en dygtig psykoterapeut København være den helt rigtige løsning.

Forskellen på psykoterapi og almindelig terapi

Terapi har mange ansigter. Selvterapi kan være et af dem. En god mentor kan være en anden. Yoga er en terapi for nogen. Meditation på daglig basis kan også være terapi. Samtaler med en der er klogere end dig selv kan have en terapeutisk virkning. Psykoterapi adskiller sig ved, at psykoterapeuten rent faktisk er uddannet til at se og løse dine problemstillinger.

Selvterapi først og fremmest

Selvterapi er alt det, du kan gøre for dig selv. Psykoterapi København kan godt være løsningen alligevel. Eller en del af løsningen. Men der er rigtig meget, du kan gøre selv. Skru ned for tempoet. Vi lever i en tid med alt for høj fart og al for meget indhold. Du bliver stimuleret i alle ender og kanter hele tiden. Prøv at sætte din telefon på lydløs. Giv dig selv fri til at gå en lang tur i skoven. Nyd selskabet af dine venner eller veninder. Nyd livet lidt mere.

At leve lige nu

Det handler om at kunne være i sit eget liv. Ikke hele tiden at se frem og at være på. At leve lige nu er ikke så nemt som det lyder. Det fordrer at du omlægger dit liv. Først må du skærer ned på din økonomi. Dernæst må du lade være med at arbejde så meget. Du må skabe tid og ro til at være midt i dit eget liv uden alt muligt forstyrrende støj som du reelt set ikke behøver at forholde dig til. Gå tur med hunden uden høretelefoner. Lad byens lyde flyde omkring dig. Lyt til det som gør dig nysgerrig og lad være med at lytte til alt det andet. Følg byens rytme. Mærk dens puls når den går i takt med din egen. At leve midt i sit eget liv betyder ikke at være isoleret i sit eget liv. At leve midt i sit eget liv betyder, at du bevidst tager ansvar for, hvad du lukker ude, og hvad du tillader at komme ind.

Psykoterapi København som supplement

Når du har lært at være midt i dit eget liv, kan det godt være, at det viser sig ikke at være nok. Psykoterapi kan godt være et supplement. Hvis du selv vælger det. gå ture langs stranden. Genopfrisk en gammel hobby. Sorter i dine bekendtskaber og behold de gode. Drik te og lav god mad. Hold i det hele taget øje med hvad du spiser. Tag på ferie og nyd livet. Brug tid på en god roman. Mal en akvarel. Gør alt det som gør dig glad. Mærk efter. Hvis det ikke er nok må du spørge dig selv om psykoterapi København er det, der mangler. Det behøver ikke at være en længerevarende behandling. Måske mangler du bare et kærligt puf i ryggen for at komme videre.