Få det bedste ud af arbejdsdagen med en lækker frokostordning

Træt af det ensformige arbejdsliv? Er du samtidig også pænt træt af den svedige spegepølsemad, som venter på dig i køleskabet til frokost? Det er på tide at vinke farvel til de gamle frokostvaner, og give os selv den forkælelse, som vi fortjener. 

En frokostordning er til din virksomhed, som gerne vil gøre det bedste ud af arbejdsdagen. Efter mange timers hårdt arbejde, så fortjener du og dine kollegaer at samles om en velfortjent, velsmagende og inspirerende frokost, der kan give jer energi og overskud resten af arbejdsdagen.

Få frokosten ordnet for dig

Når aftensmaden er ryddet af vejen, børnene er lagt i seng og benene er smækket op på sofabordet, så gider man ikke tilbage ud i køkkenet og sammensætte en madpakke til næste dags frokost. Derfor bliver frokostløsningerne ofte en hurtig og halvhjertet rugbrødsmad, eller man ender med at smide en masse penge efter kyllingewraps nede fra 7/11. Hvad hvis det hele kunne blive gjort for dig både billigere og sundere? Det kan det med en frokostordning. 

En frokostordning er den mest velsmagende løsning af lækre varierede måltider leveret direkte til dig og din virksomhed. På https://able.dk/ kan du hurtig og simpelt vælge mellem alt fra morgenkaffen, brunch, frugtordninger, drikkevarer og frokostordninger leveret fra de bedste og sundeste køkkener i Danmark. 

Frokost der ikke gør ondt på pengepungen

Det er en misopfattelse at frokostordninger behøver koste dig i dyre domme. Det er faktisk langt mere økonomisk overkommeligt end for eksempel standard take away. Med en frokostordning kan du faktisk komme helt ned og betale 50 kr. per mand, og modtage en kuvert med både varme retter, pålæg, brød, salat og dessert. 

For det meste vil du skulle bestille til minimum 5 personer for at kunne få din frokostordning leveret. Derudover kan du frit bestille måltider til op til 1000 mennesker, så der er næsten ingen grænser for, hvor mange medarbejdere der kan nyde godt af denne frokostløsning. 

Derfor skal i have en frokostordning på arbejdspladsen

Her i Danmark elsker vi at samles om den gode mad. Frokosten handler om mere end bare at spise sig mæt, det er en social begivenhed, hvor vi får sludret med hinanden, slappet af og selvfølgelig nydt noget lækkert mad. 

En frokostordning til din virksomhed er en måde at glæde dine medarbejdere på og samtidig fordrer det det gode arbejdsmiljø. Efter en lang dag på kontoret, så er det herligt at kunne se frem til en dampende varm og spændende omgang frokost fra en af de mange kreative køkkener. 

Sådan bestiller du din frokostordning

Aldrig har det været nemmere at få frokosten leveret direkte til døren. Følg linket i artiklen og vælg mellem de mange fantastiske køkkener, der tilbyder unikke frokostløsninger. Mange køkkener har kødfrie valgmuligheder, så hvis der er vegetarer i blandt jer, så bliver de altså ikke snydt for de lækre måltider. 

Dernæst handler det bare om at vælge antal af personer, som der skal leveres til samt adressen, og så har du snart en frokostordning på vej til dig.