Brug engangsduge til fest – den nemmeste, billigste og mest praktiske løsning!

Du kan her læse om de mange fordele, der er forbundet ved at bruge engangsduge – minimer alt bøvl med borddækning og oprydning og fokuser i stedet på at nyde din fest!

Hvad er fordelen ved en engangsdug?

Der er mange fordele forbundet med engangsduge. Den største fordel er, at man kan smide dugen ud efter brug. Dermed behøver man ikke frygte for, at der spildes på den lyse eller hvide dug. Får den pletter, får den pletter – og så kan den heldigvis smides ud. Du slipper dermed for at bruge utallige kræfter i forsøget og håbet på at få den ren, pæn og hvid igen. 

Det kan også være en fordel i forbindelse med oprydningen. Her kan man tage sorte affaldssække og smide alt fra engangsservice til engangsduge i. På den måde minimerer man hele oprydningen, og man slipper for at bruge på tid og kræfter på denne kedelige del af festen. 

Selvom dugen er fremstillet med henblik på engangsbrug, er kvaliteten af materialet fortsat god. Du kan eksempelvis finde tykke duge, der ved første øjekast ikke ligner engangsduge. Dermed behøver du heller ikke være bange for, at de blæser af bordet, hvis du holder en udendørs fest i det fri. Det kan både være i din have eller i vaskeægte friluftsstil med bål under åben himmel. Engangsdugen har ingen begrænsninger!

Mangler du en bestemt farve?

Hvis du eksempelvis holder en temafest, kan det sommetider kræve, at du investerer i en dug i en bestemt farve for at fuldføre temaet. Det kan ofte være en dyr omgang – særligt hvis ikke man tænker, at man vil genbruge dugen igen senere. Dermed er engangsdugen et genialt påfund! Engangsdugens billige pris gør, at det kan forsvares at købe den – også selvom det blot er for én enkelt gang, da det jo er hele konceptet med denne type af dug. 

Det betyder dermed også, at du kan få det vildeste festpynt og et gennemført festtema lige efter din smag!

Du kan gøre din fest endnu mere personlig og skabe minder for livet!

Med en engangsdug kan du tillade dig, at dine gæster skriver hilsner på dugen. Det kan være et hyggeligt, sjovt og festligt indslag at placere tuscher ved bordene. Når så dine gæster ønsker at nedfælde en hilsen og en kærlig tanke, kan de gøre det på dugen. Du kan derefter gemme dugen – og dermed have et personligt minde for livet fra en god fest. 

Hvad koster en engangsdug?

Prisen på en engangsdug afhænger af, hvilket materiale du vælger. Der findes billigt materiale, der naturligvis afspejler prisen – og så findes der materiale i en anelse mere kvalitet og med henblik på øget holdbarhed, som selvfølgelig er en anelse dyrere. Det afhænger også af, hvor meget dug du har behov for. Du kan købe engangsduge på metermål og sikr, at du få en skræddersyet engangsdug til din fest! 

Giv dig selv den bedste start og afslutning på din fest med en nem og flot løsning!