Sådan vælger du de bedste kurvestole til udendørs brug


Kurvestole findes i en række forskellige stilarter: fra rattan stil til traditionelle kurvevævede stykker. Størrelsen og indviklingen af ​​designs kan også variere ganske drastisk. En af de helt store fordele, der er ved kurvestole er, at de kan bruges både indendørs og udendørs. Hvis du er nysgerrig efter at se dette, kan du finde kurvestole til både udendørs og indendørs brug her.

Hvis du dog har besluttet dig for, at du gerne vil bruge dine kurvestole udendørs, så er du kommet det rette sted hen. For uanset om du vil bruge den rundt om din pool, på din terrasse eller i din baghave, er følgende nogle ting, du skal overveje, inden du køber en.

Plads

At hvile efter en lang arbejdsdag er altid afslappende. Og når du slapper af i din have, er det dejligt at sidde i en behagelig kurvestol. For at gøre det skal du dog først overveje din plads, og hvor du kan placere stolen og resten af kurvemøblerne, og hvor meget plads du har til rådighed til at rumme det. Det er en god idé at vide, hvor meget plads du har til rådighed på din terrasse eller have til stole. Det er desuden altid en god idé at foretage målinger for at sikre, at dine møbler passer.

kurvestol udendørs

Naturligt eller syntetisk kurvestol

Du vil også overveje, om du ønsker at købe naturlige kurvemøbler eller syntetiske flet. Ægte kurvestole, fremstillet af naturlige materialer som rattan og bambus, er dyrere end syntetiske flet. Selvom begge har lignende holdbarheds- og stilkarakteristika, har hver især forskellige fordele. Kurvemøbler opbevares ofte udendørs eller på en lukket veranda, hvor høj luftfugtighed kan få møblerne til at udvikle skimmelsvamp.

Syntetisk kurv er den billigste løsning, men holder ikke så længe eller holder ved hårde vejrforhold. De naturlige kurvemøbler, der kommer fra agaveplanten, er dyrere, men kan holde i årtier og modstå ekstreme vejrforhold. Så det er værd at overveje at investere lidt mere i din kurvestole, og dermed være sikker på, at de holder i længere tid – og dermed får du mere glæde af dem i flere år.

Stil og design

På grund af populariteten af ​​kurvestole er mange virksomheder begyndt at fremstille disse produkter. Som et resultat af dette finder du en lang række stilarter på markedet. Når det er sagt, vil du gerne finde en stil, der matcher din smag og passer inden for dit budget. For at sikre, at du får kvalitetsmaterialer til en rimelig pris, er det klogt at tage sig tid til rigtig at gennemgå produktet og alle dets komponenter, før du køber. Så er du sikker på, at du får den helt rigtige kurvestol til din have.

Komfortniveau

Inden du vælger kurvemøbler til dit hjem, skal du tage dig tid til at inspicere det omhyggeligt. Sid på møblerne og vip langsomt fra side til side; det knirker, hvis det er for svagt. Kontroller, at stellene er af samme tykkelse, og mærk ryggen og benene for splinter eller huller i de flettede fibre. Ved at kontrollere dette, er du mere sikker på, at få en kurvestol der holder.

Puder og hynder til kurvestolen

Når du har besluttet dig for den kurvestol, som du kan lide, er det tid til at se på det forskellige tilbehør, herunder puder og hynder, der kan købes til stolen. Der er flere ting at tage i betragtning, når man køber en af ​​disse kurvestole. Det er nødvendigt at vælge et sæt puder og hynder, der holder og er lette at vedligeholde. Dette vil omfatte stoffet, mønsteret eller farven på pudebetrækningerne og det fyld, der bruges mellem rattan og betrækket.