Pas på din hud og pas på naturen

Huden er noget af det vigtigste vi har, og den spiller vigtige roller i forhold til vores sundhed, på samme tid med at den påvirker vores udseende.  

Der er mange ting som påvirker hudens helbred, og du kan både bruge diæten, livsstilen og gode produkter til at passe på din hud. Der er mange gode mærker som fremstiller kvalitetsprodukter som hjælper med at passe på huden på samme tid med at de også skåner miljøet.  

Neogen er et mærke som stiger i popularitet på grund af deres fokus på kvalitetsingredienser som gør at du kan passe på dig selv og naturen.  

Neogen hjælper din hud med gode ingredienser 

Der er mange gode produkter på markedet som hjælper med at passe på huden, men der findes også en del mindre gode produkter.  

Det kan betale sig at være kritisk med de ting som man vælger at bruge til sin hud, da vi absorberer mange ting igennem vores hud. Det vil sige at hvis man bruger produkter af lav kvalitet, så er der en større chance for at man får optaget uønskede kemikalier og dårlige ingredienser som i værste tilfælde kan være sundhedsskadelige.  

Huden er kroppens største organ 

Det er måske ikke alle mennesker som tænker på huden som et organ, men det er rent faktisk det største organ vi har. Find gode produkter til din hud hos Neogen, og vær sikker på at du får gode produkter som virker.  

Det er vigtigt at passe på huden da den relativt let kan blive skadet, og det kan for eksempel ske hvis man får for meget sol. Når man vil passe på sin hud, så skal man sørge for at få nok C-vitamin og B3 da de hjælper kroppen med selv at vedligehold huden.  

Lev sundt og pas aktivt på huden 

Der er mange ting som man kan justere på for at få en sundere livsstil, og derved passe på sin hud. Lever du sundt, og har din krop brug for et ekstra boost til huden? Neogen har alt hvad du har brug for lige fra ansigtsrens til anti-aging og fugtighedscremer. At give huden nok fugt er vigtigt, og mange danskere oplever i efteråret og i vintermånederne at de lettere får tør hud.  

Huden i ansigtet og på hænderne er nogle af de steder på kroppen som er allermest udsatte for vind og vejr, så køb en fugtgivende håndcreme og en ansigtscreme fra Neogen som holder din hud blød vinteren igennem. 

Pas på huden og miljøet 

Er du interesseret i at passe på dit eget helbred, så er der en god chance for at du også er interesseret i at passe på klodens helbred. Neogen er et koreansk hudplejemærke som fokuserer på at bruge de bedste ingredienser som både er sunde for mennesker og planeten.  

Koreansk hudpleje har tradition for at bruge de bedste og mest naturlige ingredienser, og at sikre at man får en god og langtidsholdbar effekt. Mange er vant til hudprodukter som virker hurtigt men kortvarigt, hvorimod Neogen laver produkter som er effektive over længere tid.