Find på sjove udendørs aktiviteter med familien

Hvis man gerne vil bruge mere tid med familien, er det altid en altid en god ide at trække det udenfor. Der er så mange sjove ting, man kan lave med sin familie udenfor, og så får man jo samtidig noget frisk luft.

Uanset hvilken slags familie I er, skal der nok være nogle sjove udendørs aktiviteter, som kunne være noget for jer. Om det så er en udflugt i skoven, eller om I vil gøre det til en mere praktisk aktivitet, hvor I laver noget havearbejde, er selvfølgelig helt op til jer. Her får I i hvert fald tre gode bud på sjove udendørs aktiviteter.

Tag på sheltertur

Hvis man leder efter en udendørs aktivitet, hvor man rigtig kommer til at dyrke hinanden som familie, og hvor man kan gøre en hel dag ud af det, kan I vælge at tage på sheltertur. Det er super hyggeligt at være med familien på sheltertur, da man her er “fanget” i naturen og tvunget til at være sammen med hinanden i et godt stykke tid.

Her kan I tage kongespil, fodbold og lignende med, og så skal I selvfølgelig også have pakket pølser, skumfiduser osv. så I kan sidde og hygge ved bålet. Her kan I få nogle hyggelige oplevelser som familie, samtidig med at I får en masse frisk luft.

udendørsliv

Dyrk sport udenfor

Hvis I er den aktive familie, kan I også vælge, at jeres udendørs aktivitet, skal være baseret på en sportsaktivitet. Her er det meget jeres interesse for sport, som kan sige noget om, hvad der vil være fedest at gøre.

Hvis I er en familie, som går meget op i fodbold, kan I jo lave en fodboldturnering, men hvis det derimod er løb, som I går op i, kan I løbe et maraton eller halvmaraton sammen. Så kan I eventuelt vælge en anden lokation, end der i bor og lave det til en tur. Så kan I udforske dette nye område sammen, efter I har været ude og løbe.

Havearbejde

Det kan også give en form for sammenhold i familien, hvis man vælger, at de udendørs aktiviteter, man skal lave, også skal have en praktisk funktion, eksempelvis havearbejde.

Hvis det lige har været vinter, kan haven godt ligne noget, der er løgn, og her kan det faktisk være nødvendigt, at det er flere end bare forældrene, som går rundt og sætter haven i stand. Det kan man altså gøre til et familieprojekt, hvor alle går rundt og hjælper til. Og selvom det måske virker lidt kedeligt, er det faktisk super hyggeligt at gå rundt i haven og får arbejdet lidt – især hvis man er sammen med sin skønne familie.

Så kan I eventuelt slutte dagen af med et lækkert måltid med mad på grillen og måske grøntsager fra haven. Det vil i hvert fald danne rammerne om en super dejlig dag med familien, med sjove udendørs aktiviter.