Skab et godt og effektivt arbejdsmiljø med firmafrokost

”Uden mad og drikke duer helten ikke”, er der et gammelt og vist ordsprog, der siger. Og det er jo så sandt, som det er sagt. Et menneske skal have næring indenbords, både i form af fast og flydende for at kunne fungere optimalt hver dag. Dette gælder endnu mere, når det handler om at skulle præstere noget hver dag på arbejdet, hvor der i dagens samfund altid stilles store krav til præstationer, fleksibilitet og omstillingsparathed. Dette kræver ekstra energi for krop og sind, og derfor er det vigtigere end nogensinde før, at arbejdsgiveren er opmærksom på, hvor stor en sammenhæng, der er mellem næringsrig kost og medarbejderens trivsel, effektivitet og energiniveau. Her kan det være en stor fordel at bestille frokosten på arbejdspladsen udefra, hos et firma, der ovenikøbet er uddannet i ernæring og som dermed ved, hvordan man får den helt rette kost. I denne artikel vil vi se lidt nærmere på de fordele, der er forbundet med at have en firmafrokost København  og omegn.  

Skab et bedre arbejdsmiljø med firmafrokost   

Måske har I allerede oplevet en eller flere fordele ved, at der bliver serveret ordentlig mad i kantinen under arbejdsdagen? Måske har I ikke og dermed oplevet den konsekvens, der kan ligge i, at medarbejderne måske ikke har så meget energi og endda dårligt humør, fordi de enten ikke spiser den rigtige næringsrige kost i løbet af arbejdsdagen eller simpelthen ikke giver sig ordentlig tid til at spise et måltid. Her kan en firmafrokost København være et friskt og nyt initiativ, der skaber en helt ny situation omkring spisningen. Får I dermed næringsrig mad leveret fra et frokostfirma, kan I være sikre på, at I får den rigtige kost og dermed den rigtige energi til kroppen. Dette løfter både humøret og overskuddet til at klare arbejdsopgaverne og til at være noget for hinanden som kollegaer. Alt i alt en win-win for arbejdspladsen.  

En bæredygtig løsning      

Køber I firmafrokost København pr. kuvert, er der også tænkt på, at det skal være bæredygtigt at bestille mad udefra, så I kan bestille mad med god samvittighed. Arbejdspladsen kan tilmed leve op til sine definerede miljømål med denne firmafrokost København, fordi frokostfirmaet kun leverer mad i genanvendelige beholdere såsom lerkrukker, keramik osv. som gør, at der ikke er noget unødigt plastforbrug. Derudover tilbyder de stor fleksibilitet i forhold til, at jeres firma løbende kan justere på antallet af kuverter pr. dag, alt efter, hvor mange I er i huset. Der kan jo nemt være forskel alt efter om medarbejderne er på ferie, holder barsel, er syge eller har en meget udadgående funktion som workshopholder, konferenceholder, interviewer eller sælger. Dette gør, at I undgår madspild, fordi der hver dag er mad, som er tilpasset i mængde til netop jeres situation. Det er faktisk så fleksibelt, så I bare skal melde ind senest dagen før kl. 12, hvor mange I bliver. Derudover kan I også spørge efter særlige madønsker, hvis I har sådanne. Rigtig god appetit!