Sådan skaber du nye omgivelser i eget hjem

Går du og sukker over dit eget hjem? Så er det sikkert fordi du ikke har ændret meget på det, siden du flyttede ind. Pengene kan hurtigt slippe op på alt muligt andet, men det er faktisk sundt at ændre lidt på hjemmet en gang imellem. For hvis du sidder med en lidt mut følelse hjemme i stuen, så kan et nyt gulv, flere planter i huset m.m. måske være løsningen på problemet. Læs med her og bliv inspireret.  

Flå gulvet op og læg et nyt  

En ting du kan gøre, som virkelig vil vende op og ned på dit hjem, det er at lægge nye klinker på dit gulv. Det kan eksempelvis være i køkkenet eller på badeværelset. Det som vægge og gulv har til fælles, det er at de mere eller mindre sætter rammerne for et rum. Overvej derfor om ikke det kunne være en idé at starte her. Hvis du er interesseret i at udvide din horisont indenfor indretning og design af hjemmet, så kan du finde de helt perfekte gulvklinker hos Flisestudiet, til den perfekte løsning for lige netop jeres hjem. 

Bring naturen ind i hjemmet 

En anden ting som giver hjemmet et personligt, hyggeligt og friskt pust, det er at bringe diverse planter og blomster ind i hjemmet. Der er mange forskellige planter som trives rigtig godt indenfor og som ikke kræver særlig meget tid at passe. Det kan også være forskellige urter. Der er eksempelvis intet som pynter dit køkken bedre end en stor basilikumsplante. Den dufter tilmed supergodt når man tilfældigvis går forbi den.  

Balancer dit hjems udtryk 

At balancere ens hjem kan forstås på mange måder. Det kan eksempelvis være farvesammensætningen. Der er ingen der siger at det hele skal være minimalistisk og sort-hvid i farverne. Det kan netop være det, som du er blevet træt af. Du kan eksempelvis male en af stuevæggene i en sprælsk og frisk farve. Dette vil give dit hjem den kant, som du går og mangler.  

Det kan også være, at du bør være mere selektiv i din indretning. Man kan hurtig falde i ”IKEA-fælden” på grund og prisen og det sæsonprægede design, men man kan også hurtigt blive træt af det igen. Der er noget helt specielt ved at købe nogle kvalitetsmøbler på et lobbemarked eller i en genbrugsbutik. Dette giver dit hjem liv og sætter et personligt præg på det. Problemet med IKEA, det er, at man desværre ikke får det personlige præg med i prisen der.  

Skab lys i hjemmet 

En anden vigtig ting, hvis man går og synes det hele er lidt småkedeligt at se på derhjemme, det er at sørge for at der er nok lys. Lys kan gøre så meget godt for dit hjem. Hvis du eksempelvis installerer nogle ovenlysvinduer, så vil du opleve at din stue vil ændre fuldstændig karakter. Den stue du før så som kedelig og dunkel, den er nu lys og munter at se på. Det giver tilmed liv til mange af dine møbler. Det lys dine møbler står i har nemlig utrolig meget at sige.