Gardiner via gardinbus

Gardiner er nok den mest undervurderede del af boligen. Det er det sidste folk tænker på, når man planlægger ens bolig, men ens hjem er ikke fuldendt uden gardiner. Der er mange overvejelser, man er nødt til at lave, når man er i gang med at kigge på gardiner. En stor ting er jo, at gardiner burde matche rummet, og ikke hjemmet. Så man kan ikke gå ud og købe det samme gardin til hele huset, man skal finde et gardin til hvert rum.  

Gardinbussen 

Gardiner er store og tunge. Og det er jo ikke alle, der ved, hvordan man faktisk skal måle vinduer for gardiner. Heldigvis findes gardinbussen. Gardinbussen kan komme ud til ens hjem. Gardinbussen kommer med alle de gardiner, man kunne tænke sig, selvom man ikke ender med at købe dem alle. De professionelle, der kommer med gardinbussen, kan også hjælpe en med at måle ens bolig. Og når man har valgt de gardiner, man vil have, og man har målt alle de vinduer, der skal måles, så kommer gardinbussen tilbage på et andet tidspunkt med de tilpassede gardiner, der passer ens bolig perfekt. Se mere på www.gardinbus.nu  

Find de perfekte gardiner 

Gardinbussen kan hjælpe en med at finde de perfekte gardiner. Det eneste gardinbussen har brug for at vide er ens præferencer, og hvor mange rum og vinduer man har. Så aftaler man tid og sted, og gardinbussen dukker op med alle de gardiner, der kunne passe ens bolig. Efter man har valgt de gardiner man gerne vil have, så hjælper gardinbussen også med at måle ens vinduer. Det kan være svært at måle vinduer for gardiner – det er jo noget, man sjældent gør. Men med gardinbussen skal man ikke bekymre sig om at måle forkert – de er jo professionelle.  

Den ubesværlige måde 

Boligforbedringer kan være besværlige og stressende. Men med gardinbussen er der bare en ting mindre, man skal tænke på. Når man bruger gardinbussen, skal man ikke tænke over, hvordan man får fem gardinruller ind i bilen og hjem. Eller hvordan man skal måle vinduet, når man gerne vil have, at gardinerne hænger lidt højere. Det er vigtigt at man indrømmer, at man ikke er en fuldstændig boligekspert, der er bare nogle ting, de professionelle kan klare lidt bedre.  

Nyd belejligheden 

Nyd den belejlighed gardinbussen bringer til ens liv. Først find ud hvilke gardiner man faktisk gerne vil have. For soveværelser så burde man nok overveje nogle mørklæggende gardiner. Nogle gardiner der dækker hele vinduet, så der ikke kommer solskin ind. Men i fællesarealerne, såsom stuen så kan man fokusere mere på stil end på funktion. Skal man have persienner, så burde man også tænke på kvalitet, da de ellers ikke holder særlig længe. Og man burde ikke have gardiner i køkkenet af samme grund. Men alt det her skal man overhovedet ikke bekymre sig om – det kan gardinbussen jo hjælpe med.