Det rigtige printerpapir kan gøre en verden til forskel

Står man foran at skulle aflevere en større rapport eller projektopgave, enten på jobbet eller på studiet, så kan det være en rigtig god ide, at man sørger for at gøre lidt ekstra ud af rapporten, både i forhold til indhold og opstillingen af opgaven, men også på den fysiske fremtoning og følelse af at holde rapporten i hænderne.

Det er her printerpapir kan komme i spil. Selvom en rapport ofte vil blive afleveret digitalt, så er der også noget i at man afleverer en fysisk kopi, f.eks. til styregruppen i projektet eller til sin lærer/vejleder. Specielt hvis man har printet sin opgave så den ser flot ud designmæssigt og den ser stilren og lækker ud på print.

Der er forskel i kvaliteten af printerpapir

Når det kommer til at skulle lave en opgave der ser flot og professionel ud, så er det vigtigt at vide, at der er forskel på kvaliteten af printerpapir. Specielt tykkelse og hvordan papir det føles i mellem hænderne kan gøre at en opgave eller rapport virker mere professionel.

Derfor er det vigtigt, at man har det rigtige printerpapir til arbejdspladsen. Oftest vil man skelne imellem vægten på papir, når man skal gå efter om det skal være ganske ”normalt” papir eller om det skal være lidt tykkere i papiret.

Afleverer man en rapport på ganske almindeligt papir, så kan papiret hurtigt komme til at blive krøllet i siderne eller papiret bliver hurtigt mørt, hvis man bladrer igennem. I sidste ende ender det med, at rapporten bliver grim og kedelig at se på.

Derfor er det printerpapir du printer på vigtigt. Det er nemlig med til at gøre en mærkbar forskel når først man har det i hænderne.

printerpapir

Sørg for at give et godt førstehåndsindtryk med din rapport

Når det kommer til en rapport, så er førstehåndsindtrykket nemlig vigtigt. Har man en flot forside, måske endda printet i pap, samt en rapport, hvor forsiderne er printet i tykkere printerpapir og derfor kan holde til mere, så er man allerede i gang med at imponere modtageren fra det øjeblik de får den i hånden. Så ligner det og føles som en rapport med kvalitet.

Dertil kan man gå skridtet videre og lave rapporten med ringbind, så det er nemt at bladre uden, at rapporten kommer til at se gammel og grim ud. Dette er specielt fedt, hvis man forestiller sig, at ens rapport skal kunne bruges til at slå op i fra tid til anden.

Man kan også tilføje en ekstra detalje, hvilket er at bruge miljørigtigt papir. Så hjælper man med at skåne miljøet ved at sørge for, at det papir man køber, det er certificeret papir.

Så uanset hvad man skal bruge papir til, så bør man huske at det ikke er alt printerpapir, der er skabt lige. Der er tidspunkter, hvor man bare skal bruge almindeligt kopipapir, og så er der andre tidspunkter, hvor det printerpapir man bruger, skal være lidt tykkere og mere lækkert imellem hænderne.